sofia web security

Какво е Уеб Защита?

web-security-sofia
Уеб сигурността е основен проблем и повечето фирми имат нужда да защитават своите системи. Предотвратяването на атаки, оторизацията и управлението на ИТ сигурността са основни проблеми които се нуждаят от ежедневна грижа. Освен ако вашата “основна” услуга не е ИТ сигурността, Webmonster предлага точно това от което се нуждаете за защита.Уеб сървърите и разположените на тях сайтове са най-уязвими относно сигурността им. Днешните сложни програми винаги имат някои “слабости” през които могат да получат пробив. Всеки уеб сървър има десетки или в някои случаи стотици настройки, кодът на уебсайта винаги е уязвим както и приложенията които се изпълняват на ИТ инфраструктурата.
Online-Security-Technology-sofia

Атаките към уеб приложенията съставляват 35% от всички нарушения, така че независимо къде се съхраняват вашите данни- на вашия сайт или в облака, са необходими мерки за защита, за да ги предпазите от атаки.

Знаем, че две трети от организациите разбират от трета страна, че са били компрометирани. Понякога фирмите отделят месеци, за да разберат, че са били компрометирани по някакъв начин. В наши дни непрекъснатият мониторинг е изискване за предотвратяване на всякакви нарушения. Дори и при cloud услугите всяка организация трябва да има защита за сигурността.

Услугите за управление на ИТ сигурността на Webmonster могат да ви осигурят защитата от която ви е необходима.

security-sofia

Какви са услугите за сигурност на Webmonster от които могат да се възползват фирмите?

Услугите на Webmonster защитават приложенията, компютрите и мрежовата инфраструктура с усъвършенствани решения за сигурност, които са лесни за изпълнение, напълно управляеми и не изискват големи предварителни инвестиции. Управляваните услуги за сигурност на Webmonster премахват тежестта от непрекъснатото наблюдение на вашият ИТ персонал.

Нашия подход към IT Security Protection ви предлага пълна защита за вашите потребители и цялата ви ИТ инфраструктура. Всеки работи перфектно, за да осигури оптималната защита на ИТ сигурността за вашата организация.

Обадете ни се сега и научете как можем да защитим цялата ви ИТ среда. Научете повече за нашите услуги за сигурност.

Вече можете да видите какви грешки има в сайта ви, и какво може да се подобри с нашата най-нова услуга. Провери сайта си сега!