video production sofia

Видео Продукция & Редакция

Производството на видео и филми е визуален инструмент и, за да достигне до Вашата аудитория, независимо дали е в корпоративната или творческата сфера, съобщението Ви трябва да е едновременно ясно, и визуално отличително. В WebМonster разполагаме с инструментите и техническото ноу-хау за това.Разполагайки с базата от знания и опит, който се простира от предпроизводството, производството, до постпродукцията, Ние сме добре подготвени да преведем Вашия проект през всяка стъпка до самия край. Ние сме особено вещи в HD видео продукцията. За събития на живо, Ние можем да записваме директно на външно SSD устройство. Освен това предлагаме и PowerPoint презентации, които да бъдат заснети на живо в реално време, докато същевременно правим техен запис на удобно резервно копие. Така че, ако Вашето събитие изисква няколко камери и оператори, това не е проблем, тъй като Ние също сме в състояние да предложим висококвалифицирани професионални екипи, които са в състояние да постигнат чудесни резултати.

Но заснемането е повече от просто записване чрез камера. За разлика от много други компании за видео продукция, Ние не зависим от външни специалисти. Нашите служители, в комбинация с висококачествените камери които притежаваме, включително и необходимите осветителни и звукови съоръжения, ще гарантират, че Вашият краен продукт ще бъде от най-висок клас.Независимо дали искате да заснемете интервю или тренировъчно видео, късометражен филм или музикален видеоклип за събитие на живо, в офис, в града или на друго място на територията на нашата страната, моля свържете се с Нас, за да Ви направим предложение. В същото време, не се колебайте да ни питате за Нашата професионална услуга за редактиране на видео.
Имате ли куп видео файлове, които искате да са професионално редактирани? Това е момента, в които можем да помогнем! Можем да разгледаме, какъв видео материал имате и да оценим неговата възможност за редактиране.Ще обсъдим Вашето виждане и ще Ви посъветваме, какво е възможно да се направи с Вашето съществуващо съдържание. Много от Нашите клиенти откриват, че могат сами да заснемат видеоклипа (под професионални напътствия или чрез някой друг професионалист), но разбират, че редактирането му професионално е съвсем различно нещо. Ние произвеждаме и редактираме различни видове видео продукции, така че сме уверени, че можем да осъществим желанията Ви.

Три ценови планa със конкурентни цени

Старт

снимки с ваши клиенти
до 1 минутa
продуктови кадри
дигитален файл
цветни корекции
видео монтаж
Full HD (1920 x 1080px)
Можем да създадем за вас кратък клип, в който да присъстват най-ефектните и запомнящи се кадри от вече заснет видео материал.
400 лева

Плюс

написване на сценарий
снимки с ваши клиенти
до 3 минути
продуктови кадри
Full HD (1920 x 1080px)
файлове на USB
цветни корекции
видео монтаж
Предлагаме качествен видео монтаж на клип тип портфолио или архив, който обединява работата и представянето на хора с различни изяви.
600 лева

Про

написване на сценарий
снимки с актьори
до 5 минути
наем на локация
видео дрон
4k UHD (3840 x 2160px)
качване в YouTube
файлове на USB
продуктови кадри
заснемане на интервюта
В зависимост от вашите нужди ние можем да събираме отделни видео записи, да преоформяме и обработваме отделните компоненти, да сложим различни специални ефекти или анимация, да добавим снимки или музика.
1000 лева

Цените посочени по-горе са без ДДС и покриват локации на разстояние от максимум 20 км. от гр. София.

Видеото е навсякъде! А във Вашият уеб сайт?

Kак работят нашите видео обработващи услуги.

Производството на видео и филми е визуален инструмент и, за да достигне до Вашата аудитория, независимо дали е в корпоративната или творческата сфера, съобщението Ви трябва да е едновременно ясно, и визуално отличително. В WebМonster разполагаме с инструментите и техническото ноу-хау за това. Разполагайки с базата от знания и опит, който се простира от предпроизводството, производството, до постпродукцията, ние сме добре подготвени да преведем Вашия проект през всяка стъпка до самия край. Ние сме особено вещи в HD видео продукцията. За събития на живо, ние можем да записваме директно на външно SSD устройство. Освен това предлагаме и PowerPoint презентации, които да бъдат заснети на живо в реално време, докато същевременно правим техен запис на удобно резервно копие. Така че, ако Вашето събитие изисква няколко камери и оператори, това не е проблем, тъй като ние също сме в състояние да предложим висококвалифицирани професионални екипи, които са в състояние да постигнат чудесни резултати.

buttons