video production sofia

Видео Продукция & Редакция

Производството на видео и филми е визуален инструмент и, за да достигне до Вашата аудитория, независимо дали е в корпоративната или творческата сфера, съобщението Ви трябва да е едновременно ясно, и визуално отличително. В WebМonster разполагаме с инструментите и техническото ноу-хау за това.Разполагайки с базата от знания и опит, който се простира от предпроизводството, производството, до постпродукцията, Ние сме добре подготвени да преведем Вашия проект през всяка стъпка до самия край.

Ние сме особено вещи в HD видео продукцията. За събития на живо, Ние можем да записваме директно на външно SSD устройство. Освен това предлагаме и PowerPoint презентации, които да бъдат заснети на живо в реално време, докато същевременно правим техен запис на удобно резервно копие.

Така че, ако Вашето събитие изисква няколко камери и оператори, това не е проблем, тъй като Ние също сме в състояние да предложим висококвалифицирани професионални екипи, които са в състояние да постигнат чудесни резултати.
buttons

Но заснемането е повече от просто записване чрез камера. За разлика от много други компании за видео продукция, Ние не зависим от външни специалисти. Нашите служители, в комбинация с висококачествените камери които притежаваме, включително и необходимите осветителни и звукови съоръжения, ще гарантират, че Вашият краен продукт ще бъде от най-висок клас.Независимо дали искате да заснемете интервю или тренировъчно видео, късометражен филм или музикален видеоклип за събитие на живо, в офис, в града или на друго място на територията на нашата страната, моля свържете се с Нас, за да Ви направим предложение.

В същото време, не се колебайте да ни питате за Нашата професионална услуга за редактиране на видео.

video-editing

Имате ли куп видео файлове, които искате да са професионално редактирани? Това е момента, в които можем да помогнем! Можем да разгледаме, какъв видео материал имате и да оценим неговата възможност за редактиране.Ще обсъдим Вашето виждане и ще Ви посъветваме, какво е възможно да се направи с Вашето съществуващо съдържание. Много от Нашите клиенти откриват, че могат сами да заснемат видеоклипа (под професионални напътствия или чрез някой друг професионалист), но разбират, че редактирането му професионално е съвсем различно нещо. Ние произвеждаме и редактираме различни видове видео продукции, така че сме уверени, че можем да осъществим желанията Ви.

KАК РАБОТЯТ НАШИТЕ ВИДЕО ОБРАБОТВАЩИ УСЛУГИ?

Първата стъпка е да се свържете с Нас и да ни разкажете за Вашия видео проект. Ще разгледаме Вашите видеозаписи и ще се свържем с Вас с предложение, как да го редактираме. Лесно, нали?

Много от клиентите Ни искат да добавят графики към видеоклиповете си, независимо дали става дума за текст, лого или други основни анимации. Някои анимации може да отнемат повече време, за да бъдат завършени, поради което тези видове услуги могат да бъдат с по-висока цена, тъй като работата ще отнеме часове.

ВСЯКО ВИДЕО СЕ ИЗПИПВА ДО НАЙ-ДРЕБНИЯ ДЕТАЙЛ

Винаги обръщаме голямо внимание на детайлите. Нашата услуга включва корекция на цветовете, също така създаваме визуален облик (ако е необходимо), за да извлечем максимална полза от кадъра. Възможно е да има проблеми с кадри, като компютърни екрани или телевизори, които имат проблеми с трептенето. Ще направим всичко възможно да ги премахнем! Освен това, обръщаме голямо внимание на аудиопродукцията, защото качеството на звука е изключително важно. Ако се изисква музика, правим предложение за това, което мислим, че работи най-добре, и след като сме съгласни ще направим музикално оформление за Вас. Всеки детайл се разглежда и Ние ще направим каквото можем, за да направим най-доброто с видео кадрите, които сте Ни предоставили. Възползвайте се и от възможността да създадем и Youtube канал за Вас.