seo sofia

Какво е SЕО ?

Оптимизация за търсачки (SEO)

Оптимизацията за търсачки (SEO) е метод, чрез който уеб сайтът Ви да се класира по-високо в резултатите на търсачки като Google, Yahoo или Bing. Въпреки че това са резултати за самите търсачки които класират Вашия сайт, ние вярваме, че добрата SEO стратегия трябва да е насочена най-вече към хората, които ще търсят Вашата услуга.
В Webmonster, онлайн маркетингът е това в което наистина сме добри. Приемаме успехите на клиентите си като наш личен успех. Гордеем се когато чрез използването на определени тактики, хората които са се доверили на Нас, достигат до максимален брой потенциални клиенти, които са готови да заплатят за тяхната услуга. Всеки ден милиони използват търсачките за намиране на даден продукт или услуга. 90% от тях ще кликнат върху резултатите на първа страница от търсенето.

white hat seo
White Hat SEO Стратегия

 • Добре оптимизирани страници
 • Правилно разположение на ключовите думи
 • Истински линкове
 • Проучване на ключови думи
 • Уникално съдържание
 • Добре оптимизирани снимки и файлове

А Вашия сайт показва ли се на така желаните челни позиции в резултатите от търсенето? Именно затова сме тук: за да достигнете до върха на класирането, и да получите поток от нови посетители към вашия сайт. Нашите услуги за оптимизация на търсачките се основават на години опит и ние продължаваме да подобряваме техниките си, за да останем напред след всеки нов техен ъпдейт.
Нашият екип от SEO специалисти ще позиционира Вашия сайт там, където ще може да генерира максимално количество трафик, който ще води до монетизиране на услугата Ви, използвайки само White hat SEO. Нашите стратегии се основават на определен подход, разбиране на целевата Ви аудитория и цели, и осъществяване на следните действия:

 • Анализ на ключови думи

 • Анализ на конкуренцията

 • Линк билдинг

 • Cъдържание / Копирайтинг

 • Оптимизация за локално търсене

black hat seo
Black Hat SEO Стратегия

 • Дублирано съдържание
 • Пълнене на ключови думи
 • Hеуместни линкове
 • Невидим текст
 • Фалшиви страници
 • Страници с двойно съдържание

Кажете “НE” на Black hat SEO

Три SEO пакета със много конкурентни цени

Малък

onpage оптимизация на сайта
eкспресен анализ на уеб сайт
достъпност на сайта – crawlability
SEO анализ на уеб сайта
nрепоръки за създаване на допълнителни уеб страници и съдържание
aнализ на пазара и на конкуренцията
Отлично решение за представителите на малкия бизнес, които разполагат с ограничен бюджет и се развиват в нишови пазари
300 лева

Стандартен

onpage/оffpage оптимизация на сайта
aнализ на пазара
избор на целесъобразни и релевантни думи за търсене
писане и публикуване на статии
aнализ и препоръки за оптимална структура и навигация
подробен SEO анализ на уеб сайта
cъздаване на отчети за трафика
създаване на допълнителни уеб страници
Подходящ SEO пакет за малък бизнес и ви дава възможност за по-бързи резултати
500 лева

Супер

onpage/оffpage оптимизация на сайта
писане и публикуване на статии
ръчно добавяне на сайта в социални мрежи
осигуряване на връзки от авторитетни сайтове
писане, публикуване и популяризиране на съобщения до пресата
проучване на ключови думи и фрази
aнализ на пазара и на конкуренцията
технически анализ на уеб сайта
cъздаване на отчети за позиционирането на сайта
много-добро позициониране и генериране на трафик
Високи SEO резултати и класиране на първа страница по ключови думи с висока конкуренция
800 лева

Всяка SEO кампания е различна, но има точни показатели, които определят доколко конкурентна
е средата на всяка индустрия или на всеки набор от фрази за търсене

Достигнете върхът с нашата SEO стратегия!

Анализ на ключови думи

Нашите услуги за оптимизация за търсещите машини започват с идентифицирането на ключовите думи, които Вашата аудитория използва при търсене на Вашите продукти или услуги. Това е много важна стъпка в процеса на оптимизация. Трябва да достигнете до максимален брой хора, за да генерирате възвръщаемост на инвестициите си. Можем да Ви помогнем да изберете най-добрите ключови думи въз основа на честотата на търсене и връзката им с услугите които предлагате.

Анализ на конкуренцията

Интернет е изключително конкурентен пазар. Има и други компании, предлагащи услуги като Вашите и достигащи до потенциалните Ви клиенти. Анализирането на силните и слабите страни на конкуренцията може да разкрие възможности от които да се възползвате. Нашият професионален екип, който се занимава с SEO оптимизация, ще направи задълбочен анализ на конкурентния пазар за избраните от Вас ключови думи и ще Ви помогне да разработите стратегии с които да достигнете до върха на класирането и да се задържите там за дълго време.

Линк билдинг

webmonster link building

Изграждането на подходящи връзки от други сайтове е сложен процес, който изисква време и търпение. Използваме широка гама от методи и техники за изграждане на правилните връзки, които да направят Вашия линк профил качесвен. Съответните висококачествени линкове са един от най-важните фактори при определянето на това колко добре да се класира един уебсайт в търсачките. WEBMonster ще осигури постоянен приток на свежи линкове към вашият сайт, за да поддържат високото му класиране. Всякакви уточнения на фразите, корекции на кампанията и текущи препоръки за on-site оптимизация се изпълняват и ръководят от наши специалисти.
Използваме легални „white hat“ техники за популяризиране на уеб сайт и всички дейности за линк билдинг в WEBMonster се извършват от хора, а не автоматизирано от програми. Нашите дейности по изграждането на линк билдинг се провеждат като част от цялостна SEO оптимизация.
Доверете се на нас!

Cъдържание / Copywriting

Печелившата стратегия чрез използване на съдържанието е изключително важна за успеха Ви в онлайн бизнеса. Търсачките индексират новото и уникално съдържание, което означава, че оптимизирането му има голямо значение. Качественото съдържание не само ще помогне да увеличите ранга си, но ще ви помогне да преобразувате посетителите си в клиенти коите ще заплащат за Вашата услуга. Нашите професионални копирайтинг услуги са на изключително високо ниво.

Оптимизация за локално търсене

Локалното търсене обикновено се използва от хора, търсещи определен бизнес или продукт в близост до тяхното местоположение. Когато се извършват тези видове търсения, търсачките често извличат информация от локалните бизнес списъци с нужната информация като данни за контакт и локацията на дадения бизнес. Webmonster ще Ви помогне да оптимизирате бизнеса си за тези локални търсения. Реклама в мрежата за локално търсене конкретно е насочена към потребителите, които търсят определен продукт или услуга в техния район.