За да докажем ,че държим на нашите клиенти и искаме да сме им от помощ, направихме страница с услуга, с чиято помощ те сами могат да проверят как се представя техния сайт. На лице са два инструмента с които може да придобиете представа за това какво е нужно, и какво не, да подобрите по сайта ви.

Първия инструмент може би ще ви се стори по-необичаен. Неговата функция е да показва структурираните данни на сайта ви. Самия термин структурираните данни ( или Structure Data ) се използва за улеснение на самата търсачка, или най-кратко казано предоставя данните на сайта ви в определена структура, чрез която търсачката най-лесно да разбере за какво става въпрос в него. Добре е да имате Structure Data, защото това влияе на класирането ви в резултатите от класирането.

Google-Structured Data – проверете стуктурираната дата на сайта си

Вторият е WebPagetest- с негова помощ може да проверите скоростта на зареждане. Това е изключително важен фактор, който не бива да пренебрегвате. По-дългото време на зареждане означава повече изгубени клиенти. Ако просто сайта ви се отваря прекалено бавно никой потребител няма да има нервите и търпението да изчака да се зареди, въпреки полезната информация която сте готови да му предоставите. Още един фактор на който да обърнете внимание на зареждането е, че това влияе на Seo оптимизацията на сайта ви. Тоест ако един сайт се зарежда по-бързо от друг, то той ще получи по-висока оценка в класирането за дадената услуга.

WebPageTest.org – тествайте скоростта на Вашият сайт

Ако имате някакви въпроси за това как се представя сайта ви или какво му е нужно, за да се подобри представянето му, свържете се с нас и ние ще направим всичко по силите си, за да ви помогнем.