sopywriting sofia

Copywriting & Copyediting Услуги

Добрите техтове продават

Качественият SEO копирайтинг, който предлагаме, ще изведе вашия сайт на челно място при търсене в интернет. Преди да пристъпим към SEO копирайтинг, ние ще направим задълбочено проучване на ключовите думи и изрази за вашия бизнес. Предлагаме On Page и Off Page текстове за вашия сайт, които ще го класират на атрактивно място в търсачките. Освен стриктно изпълнение на техническите изисквания, нашият SEO копирайтинг гарантира интересно съдържание, което да привлича интернет трафик. Текстовете на WEBMonster имат гарантирана уникалност над 90 на сто и наситеност на ключовата дума или израз, която да е в необходимите граници.
Интернет съдържанието на вашия сайт трябва да бъде непрекъснато обновявано, ако искате да имате качествен трафик. Това може да стане чрез абонамент за SEO копирайтинг, който ще ви осигури свежи тематични текстове за вашия корпоративен блог или за други подходящи рубрики в сайта на фирмата ви.
Преди да напишем вашия текст ние прекарваме достатъчно време в проучване, анализ и създаване на концепция. След това намираме точните думи. Така създаваме добрите текстове. А добрите текстове – продават!

photo bill gates
Прочетете статията “Content is King” която Bill Gates е написал през 1996
и която е в пълна сила днес – 2018.

Ние имаме SEO писатели за всяка индустрия. Ако търсите копирайтинг услуги, които да помогнат да увеличите Вашите продажбите, сте попаднали на точното място! Нашите експерти могат да помогнат на бизнес Ви да се открои в глобалната мрежа, и да накарат потенциалните клиенти да използват услугите Ви. Можем да създадем текст, който ще е силен, ангажиращ и напълно съчетан с Вашата мисия и цели. За създаването на качествено съдържание са нужни изследвания, стратегическо виждане, планиране и доста труд, за да се постигне желания ефект.

Ние специализираме в SEO копирайтинг!

copywring uslugi sofia

Но целта на един текст е не само да впечатлява, той трябва и да постига конкретни цели. В Webmonster сме добри в това, защото подхождаме към задачата по правилния начин – всеки проект за създаване на текст започва първо с анализиране на клиентите към които е насочена Вашата услуга, техните нужди и предлаганите от Вас решения. Нашите талантливи копирайтъри могат да създават текстове, които помагат на Вашите потенциални клиенти да осъзнаят, че предлагате решение на техните проблеми. Резултатът е много по-висок процент на използване на услугата Ви.

Копирайтинг цени

Статия

Под 1000 думи – 100 лв.
Над 1000 думи – 150 лв.
Tекстове за интернет реклама, социалните мрежи, маркетинг или реклама в Google AdWords
150 лева

Снимки

Снимки за уеб сайт
20 лева

Анимация

Анимации за уеб сайт
100 лева

Използвайте нашите SEO копирайтинг писатели!

webmonster seo copywriting

Никой не познава бизнеса Ви по-добре от Вас. Ето защо ние работим съвместно, за да научим повече за услугите Ви и след това да превърнем всичко това в един въздействащ текст. Също така използваме обратната връзка и преминаваме през няколко етапа на одобрение, за да разработим окончателното съдържание. Ние сме тук, за да помогнем на бизнеса Ви да расте, и ще правим всичко възможно, за да постигнем тази цел.Webmonster предлага копирайтинг услуги за всички типове бизнес, от уеб сайтове до брошури и други маркетингови материали. Независимо от типа дейност която развивате, винаги можете да разчитате на нас. Нашите текстописци ще предоставят качествено съдържание въздействащо на Вашите клиенти предлагайки им отговорите, които търсят. Това в съчетание с красивия уеб дизайн, допълнително ще подобри потребителското изживяване.