SEO съвети

SEO СЪВЕТИ ЗА ВАШАТА ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ Най-важното нещо за вашите продажби е вашият магазин да получи колкото се може повече органичен трафик, и този трафик да бъде превърнат в евентуални продажби ,генериращи приходи. SEO е най-мощният инструмент, който може да […]

google rank brain

RankBrain: Изкуствения интелект на Google!

Трудно е да срещнем някой в интернет индустрията който да не е чувал за RankBrain. И не е изненадващо, че тази система заедно с нейното въздействие върху резултатите от търсенето повдига безкрайни въпроси и спорове.
Направихме опит да разберем как функционира RankBrain и дали има нещо, което можем да направим, за да сме в крак с него.

web design mistakes

10-те най-често срещани грешки в Уеб дизайна

С увеличаващото се търсене през мобилни телефони и появата на нови дизайнерски решения при много от собствениците на бизнес се стигна до погрешни решения, които не позволяват на потребителите да се свързжат с бранда по най-добрия начин. От непривлекателни страници до некачествно съдържание, лоша навигация и безброй грешки, съществуват редица неща които могат да се подобрят в един сайт.

google fred algorithm

Как да се справим с алгоритъма Фред на Google

Ако забелязахте спад в позициите си след март 2017 г., бъдете сигурни, че не сте единствени. Новата актуализация на алгоритъма на Google-Фред, е насочена към black hat SEO практиките. Крайния резултат е, че повечето засегнати уебсайтове обикновено са такива които разчитат на големи реклами които се използват за да им осигурят приходи, като съответно страницата не е фокусирана върху решаването на проблемът на потребителя чрез висококачествено съдържание. Много сайтове са отбелязали 90% спад на трафика.

new seo 2018

Seo тенденции през 2018

Планирането винаги е добра идея, няма значение до къде ще пътувате – дали ще е до близкия търговски център или на дългоочаквана почивка. Ето защо е важно да познавате и включите както съществуващите, така и предстоящите тенденции в областта на SEO. Така че, за да направим нещата малко по-лесни, ние сме събрали този списък от 7 функции които водещи дигитални маркетингови компании считат, че са най-важните в света на оптимизацията на търсачките, сега и през следващата 2018 година.